Kirsikankukkia ja Italiaa

Runoilija Figaro

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmiin sidottu elämän ajaksi
 

Heität lauseet leijumaan välillemme
minä en niitä ymmärrä
Kauniita ne ovat kun huuliltasi tulevat
Vaikka en voi tietää mitä niillä tarkoitat
Kirsikankukkia ja italialaisia signorinoja
Tyhjiä lupauksia tulevasta
Muutama merkityksetön ele ja käännät jälleen
Elämäni ylösalaisin
Pujotat sormuksen sormeeni ja pidät kiinni
vaikka kohta jo päästät irti ,
kävelet katua pitkin Kaisaniemeen
Kertomaan toiselle kirsikankukista ja kauniista signorinoista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot