Yhdessä ja Erikseen

Runoilija Figaro

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmiin sidottu elämän ajaksi
 

lapset kuun ja auringon
lahjaksi voimansa saaneet on
poika kuun sielultaan levoton
valossa tanssii tytär auringon

nuo kaksi heidät erottaa
nuo kaksi heitä yhdistää
nuo kaksi heitä vartioi
eivät missään he suojassa olla voi

niin tanssii tytär auringon
rohkea , vahva , kauniskin on
poika kuun hiljaa laulaa runojaan
ääneti istuu , haaveissaan

yhdessä lähtevät kulkemaan
kumpikin oppii rakastamaan
vaik' eivät toisiaan kiinni saa
toinen edellä , toinen jäljessä taivaltaa .

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämähän meni suoraan suosikkeihin!!
Aivan älyttömän kaunista tekstiä, tässä oli jokin viisaus joka lumosi minut kokonaan!
Hienoja riimipareja, hieno runonidea, loistava runo! :D

 

Käyttäjän kaikki runot