-Ajatustenlukija-

Runoilija Jonne

mies
Julkaistu:
170
Liittynyt: 11.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.2.2024 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.11.1975

Tahtoisin lentää vielä kerran!
 

En minä lukenut ajatuksiasi,

ajattelin vain samalla tavalla.

Tule nauretaan yhdessä rakkaudelle!!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kun rakastaa voi ajatukset käydä yksiin ja se tuntuu silloin hyvältä...pidin runostasi

Ihana...

Lämmin.........
Onnea syntymäpäivääsi!

Suloinen runo!

Onnea syntymäpäivänäsi!!

Ihana ihana :D Suloinen ja lapsekas.

Aivan ihastuttava tämä! ONNEA!

Ihanaa, iloista olo runossasi! HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Kiva. Hyvää syntymäpäivää

Sydämellisen Riemuisa runo.
:))

Hieno.
Joskus ne ajatukset vaan osuu yksiin.
Hyvää syntymäpäivää sinulle *haliruts*

Aivan ihana, ei tähän voi muuta sanoa! <3

Suloinen! ^^

Hyvän mielen runo. Onnea ja!

Kiva runo! Hyvää syntymäpäivää sinulle!

Lämmin.........
Onnea syntymäpäivääsi!

Suloinen runo!

Onnea syntymäpäivänäsi!!

Ihana ihana :D Suloinen ja lapsekas.

Aivan ihastuttava tämä! ONNEA!

Ihanaa, iloista olo runossasi! HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Kiva. Hyvää syntymäpäivää

Sydämellisen Riemuisa runo.
:))

Hieno.
Joskus ne ajatukset vaan osuu yksiin.
Hyvää syntymäpäivää sinulle *haliruts*

Aivan ihana, ei tähän voi muuta sanoa! <3

Suloinen! ^^

Hyvän mielen runo. Onnea ja!

Kiva runo! Hyvää syntymäpäivää sinulle!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot