Epätoivo

Runoilija Himmeä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Epätoivo.
Ei paikkaa mihin piiloutua.
Ei tietä mitä pitkin paeta.
Ei ratkaisua,
ei enää unelmia,
ei värejä, naurua, toivoa.
Vaan niin kovaa kipua ettei voi liikkua,
liian kamala olotila,
ei enää elossa,
ei vielä haudassa,
välitiloissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jäänyt kiinni johonkin, kiinnostava

 

Käyttäjän kaikki runot