pettynyt ihmisiin

Runoilija Himmeä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas minä petyn kun herään
pirstaloituneen mieleni kerään
kipuni kantaen, pakko sietää
pyydellen, älkää satuttako enää.

ja tänäkin päivänä te huutelette perään
vaikka minä en tahdo kuin pelkkää hyvää
anelen katseellani kun niin pelkään
muutenkin käy kipeää elää.

kauanko tätä pieni voi kestää
kun lapsi ei uskalla edes hengittää
te leikitte hänen hengellään
kävelkää itse hänen kengillään.

vielä jonain päivänä itsesuojelu herää
se kaikessa armossaan hautaan vetää
kuiskaa 'mene turvaan, lepää',
on kohtuutonta kun ainoastaan sattuu enää.

Ja lapsi väsähtää,
lapsi astuu pimeään
sydän pelkoa tykyttää
tuska häviää.

Selite: 
Koulukiusaamisesta, tai kiusaamisesta yleensäkin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielettömän kaunis ja puhutteleva runo. Ihmiset osaa olla julmia ja jossain välissä on uskallettava hakea apua. <3

 

Käyttäjän kaikki runot