Kiitos pahasta

Runoilija Himmeä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiitos kaikista vastoinkäymisistä.
kaikesta väärästä mitä minua kohtaan on tehty.
jokaisesta kyyneleestä jonka olen vuodattanut koska minua on niin satutettu.
Niiden ansioista en halua itse satuttaa ketään, koskaan, en enää ikinä.

Selite: 
Tämänkin haluan hioa paremmaksi sitten kun joskus tulee taas sellainen fiilis. Mun elämä on joskus ollut tosi vaikeaa (koulukiusaamista, ei kavereita.. yms), ja on ollut niin kovin vaikea ymmärtää ihmisiä ja niiden pahuutta, kaikkea mitä he ovat minua ja muita kohtaan tehneet, vaikkei heille koskaan olisikaan tehnyt mitään pahaa. Mutta ilman kaikkea p*skaa, en olisi MINÄ.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo antaa potkua jatkaa, kiitos:)

tämä runo pistää miettimään kunnolla ihmisiä, jotka tahallaan satuttavat muita. se on ehdottomasti väärin. miten ihminen voikaan olla niin paha?

mielestäni tätä ei tarvisi hioa enää ollenkaan, juuri hyvä näin!

Mahtava... Niin,niistä pahoista asioista oppii jotain...Ainakin sen että yrittää olla parempi ihminen.

 

Käyttäjän kaikki runot