Tuulen mukaan

Runoilija tähtituuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymy voi peittää monta asiaa. Silmät voivat peittää monta salaisuutta. Huulet voivat hymyillä kivusta ja tuskasta, mutteivat koskaan sano sitä. Kyyneleet ovat vain pimeyttä varten..
 

Nousen mäen rinnettä ylös. Sen päällä kasvaa vain yksi, vanha puu keskellä kukkaketoa. Taivas on selkeä ja aurinko paistaa lämmittäen kaiken. Tuoksuu ihana kesä.Seison puun alla osittain, kesämekkoni hivelessä jalkojani. Tunnen jokaisen ruohon korren varpaideni välissä. Ei kuulu kuin kesäisiä ääniä, jotka ovat musiikkia korvilleni.
Silloin se tapahtuu! Tuuli kulkee läpi ilman, heittäen hiukseni ilmaan. Samassa tuuli kuljettaa valkoisia untuvia pellon halki. Suljen silmäni. Tunnen kuinka lämmin tuuli syleilee minua ja menee lävitseni. Aukaisen silmäni ja hymyilen samalla kun, helpotuksen kyyneleet valuvat poskilleni. Pystyn jälleen hengittää. Tuuli vie kaiken mennessään sisältäni, jotta voisin aloittaa alusta.
Katson rinnettä alas ja näen hahmon. Hymyilen. Juoksen tuulen mukana rinnettä alas ja syöksyn hänen syleilyynsä. Syliin, joka on tarkoitettu vain minulle.

Tuuli puhdistaa sen kaiken menneen. Vaikka se
sattuisi, ole valmis lähtemään tuulen mukaan.
Hän on sinun pelastus.

Selite: 
Joskus pitää osata jo luopua menneestä. Minulle se on tuuli.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot