Mitä haluat?

Runoilija tähtituuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymy voi peittää monta asiaa. Silmät voivat peittää monta salaisuutta. Huulet voivat hymyillä kivusta ja tuskasta, mutteivat koskaan sano sitä. Kyyneleet ovat vain pimeyttä varten..
 

Mitä haluat minusta?

Jokaisella kosketuksella on väliä
Kuten sanoillakin

Jokaisella katseella on merkitys
Kuten kirjaimillakin.

Mitä haluat minusta?

Olenko muka ainoa
Joka haluaa sinua?

Olenko liian epäilevä
Vai liian luottava

Mitä haluat minusta?

Ihastun
Rakastun
Sekoan

Mitä haluan sinusta?

-Vain ja liikaa Sinut

Selite: 
EIkö olisi jo aika saada selvää, ettei tämä ole vain tyhmää peliä kummaltakaan?
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin paljon tuottaa rakkaus kysymyksiä, että niissä sekoaa itsekin. Kiva runo, pidän! :)

täynnä rakkautta ja kysymyksiä :) kiva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot