Nimetön

Runoilija tähtituuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymy voi peittää monta asiaa. Silmät voivat peittää monta salaisuutta. Huulet voivat hymyillä kivusta ja tuskasta, mutteivat koskaan sano sitä. Kyyneleet ovat vain pimeyttä varten..
 

Lasittunut katse vain jää,
itken jäätä kylmää.

Tiedätkö miltä tuntuu, jos menet?

Peiliin katsoessani se särkyy,
pieni maailmamme järkkyy.

Etkö voisi vielä katsoa taaksesi?

Huudan nimeäsi vielä pitkään,
mutten tiedä välitätkö siittäkään.

Unohditko jo kaiken mitä meillä oli?

Jokainen askeleesi vie sinut kauemmaksi,
kurotteluni osoittuvat turhiksi.

Mitä minulle enää jää?

Sua vielä tarvitsen,
unohdit jo sen.

Tiedätkö kuinka paljon särkyy?

Särjet heikon tytön!

Minut!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot