Luottava

Runoilija tähtituuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymy voi peittää monta asiaa. Silmät voivat peittää monta salaisuutta. Huulet voivat hymyillä kivusta ja tuskasta, mutteivat koskaan sano sitä. Kyyneleet ovat vain pimeyttä varten..
 

Aina olen uskonut Häneen,
muttei Hän minuun.

Aina olen luottanut Häneen,
jopa nyt.

Aina olen rakastanut Häntä,
jopa unohdettuna.

Tunnen syyllisyyttä...

Pian olen Hänen luonaan,
jos saan anteeksi.

Annan suukon.

Pyydän anteeksi koko sydämestäni.

Luotan Hänen armoonsa,
tuntien siipeni.

Anteeksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot