Nimetön

Runoilija Jani Markus

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.9.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakas Elokuu,
kuljin iltojesi ohi liian nopeasti.

Katselin sinua sairaalan ikkunasta tuntematta kipua,
mitä syksyiset puut ja kaikki ympärilläni.

En tehnyt yhtään hiekkakakkua, pominut yhtään marjaa,
katsellut iltatähtiesi haikeaa tuiketta nurmikolla.

En tarttunut ojennettuun käteen, istunut pihakeinuun
haaveilemaan lapsuudesta, rakkaudesta.

Sinun tähtesi tekivät jokaisesta illasta niin surullisen,
muistutit jälleen kuolemasta;
niin helposti sait rakastumaan itseesi, vailla taka-ajatuksia.

Mutta vielä minä palaan, niin kuin sinäkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin haikeaa.

 

Käyttäjän kaikki runot