Nimetön

Runoilija Jani Markus

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.9.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kadut ovat autiot,
ja aurinko laskenut viettämään hetkellistä siestaansa.

Sirkus on jättänyt kaupungin,
ihmettelevät katseet ja ihastuneet huudahdukset.

Pian voi kuulla askeleet,
hahmon kujalla etsimässä jotain, ehkä kadonnutta.

Kadut ovat autiot;
kukaan ei tule vastaan, kukaan ei rakastu toista kertaa.

Haudalla kukoistavat muoviruusut
kielivät rakkaudesta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno tuo -kukaan ei rakastu toista kertaa.. Vahva kielikuva.

 

Käyttäjän kaikki runot