yhdensuuntaisuutta

Runoilija Jonkun muun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei siinä ole mystiikkaa, luovun itsestäni, saan maailman.
 

olen paljaana

kaiken tämän haurauden lomassa

ilman paikkaa

ilman aikaa

koetan vain olla ja odottaa

vaikkei kukaan enää palaakaan.

meistähän ei ollut muuhun

kuin toisemme kadottamaan

minä ensin sinut
sinä sitten minut

mutta eivätkös kaksi aina kohtaa

sillä

ei meissä yhdensuuntaisuutta ollut ollenkaan

kovin kauaa ainakaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aluksi luin "...paljaana haureuden lomassa..." kunnes luin uudestaan. Tästä tuli mulle moniselitteinen tai moni muotoinen....

 

Käyttäjän kaikki runot