Se on julma se aamu jolloin tietää jäävänsä

Runoilija Jonkun muun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei siinä ole mystiikkaa, luovun itsestäni, saan maailman.
 

suihkun jäljiltä

vesi lattialla

aina kylmää ja kulmikasta

vaikka kaadot tehtiin

kaikkiin ymmärrettäviin suuntiin.

silti se seisoo siinä

ympäripyöreinä lätäköinä

kaikin mahdollisin tavoin

täysin vailla suuntaa ja aavistusta

kaikenlaisten myönnytysten kivuttomuudesta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot