ei kukaan ole ikuinen kuitenkaan

Runoilija Jonkun muun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei siinä ole mystiikkaa, luovun itsestäni, saan maailman.
 

muistaisitko vielä

niitä harvoja sähkönsinisiä hetkiä

jolloin en ollut en hankala enkä katkera

mutten enää oikeastaan ollenkaan sinun.

ja miten ohimennen kaikki aina välillä päättyikään

tekopyhiin lauseisiin

olemattomiin syy-seuraussuhteisiin

mutta silti niin tavattoman välinpitämättömiin katseisiin

että sen täytyi olla rakkautta.

muistaisitko vielä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava on runosi.

hieno. tahdon lisää uusia, olenhan itsekäs ja tekopyhä

 

Käyttäjän kaikki runot