reunoilla

Runoilija Jonkun muun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei siinä ole mystiikkaa, luovun itsestäni, saan maailman.
 

kolea ilta elämässä.

aurinko laskenut

hiukset takussa

nauloja taskussa.

tahdon jonkun jonka sylissä itkeä

elämää ja teräviä katukiviä

vasten tummuvaa iltaa ja kevättä

luovuttaneena tahdon haljeta

yksinäisyyttäni johonkin paeta

etkä taaskaan kuule.

et koskaan kuullut.

et sanoja taikka lauseita

jotka huusin vasten purppurataivasta.

juokse pois.

niinhän sinä aina teit

päin ovia ja reunoja.

ja yli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeankaunis runo.

Haikeutta ja surumielisyyttä on tässä hyvässä runossasi.

Kaunis kokonaisuus, viisautta ja haikeutta. Pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot