Nimetön

Runoilija Jonkun muun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei siinä ole mystiikkaa, luovun itsestäni, saan maailman.
 

kolea ilta

aurinko laskenut

hiukset takussa

nauloja taskussa

tahdon jonkun jonka sylissä itkeä

vasten tummuvaa taivasta

luovuttaneena tahdon haljeta

yksinäisyyttäni jonnekin paeta.

etkä kuule

et koskaan kuullut

et sanoja taikka lauseita

jotka huusin vasten purppurataivasta.

juokse pois

niinhän sinä aina teit.

päin ovia ja reunoja.

ja yli.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot