Satutettu

Runoilija LostInDreams

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2008
Viimeksi paikalla: 16.5.2016 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1995

Aamu katosi yöhön,
aurinko tähtiin,

vain sinä pysyit vierelläni
 

Silmät väsyneet
kyyneleet kuivuneet poskille
tyhjä katse näkee enää
kaukaisuuteen

Otettuasi riskin et saa enää
astua takaisin
luotettuasi toiseen
et voi unohtaa

Jatka matkaa satutettuna
yksin pimeässä,
älä katso taakse sillä
et voi kuunnella häntä
älä usko, älä palaa takaisin
vaikka ihmiset muuttuu

kaikkien sydän on petollinen

Selite: 
joskus elämä menee näin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot