Not so happy ending

Runoilija LostInDreams

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2008
Viimeksi paikalla: 16.5.2016 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1995

Aamu katosi yöhön,
aurinko tähtiin,

vain sinä pysyit vierelläni
 

Sadepilvet lankeavat taivaankannelle,
yksitellen jokainen katulamppu sytyttää tähtensä
kirkonkellot lyövät kahtatoista
otteesi kädestäni on irronnut

Ennen olit se jonka takia heräsin
jonka vuoksi itkin ja nauroin
olit se yksinäinen sydän paperinnurkalla
tukipilari tahdonvoimassa

Nyt katoat sumuun sanomatta hyvästi
sinua odottaa tulevaisuus,
minua sade, jonka läpi en näe,
sillä olen enää vain
kyynel meressä
yksi muiden joukossa
syksyn lehti virtaavassa joessa

Vielä eilen olin ehjä
nyt sinä särjit minut kuin et tietäisi,
että minut on koottu aina uudestaan

Oliko tämä kaikki, mitä pystyit antaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot