Olet kaukana

Runoilija LostInDreams

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2008
Viimeksi paikalla: 16.5.2016 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1995

Aamu katosi yöhön,
aurinko tähtiin,

vain sinä pysyit vierelläni
 

Usvaisesta unesta
hiljaa kadonneista haaveista
herään taas todellisuuteen

juuri äsken olit siinä
käsieni varassa, turvassa
mutta nyt taas valovuosien päässä
pimeässä kaukaisuudessa,
tähdissä

Auringon säteet polttavat
kuin pakottaen minut unohtamaan
sinut ja sen kaiken

mutta sanasi elävät mielessäni
ja kyyneleeni tanssivat ikkunalasilla
pianon koskettimien laulaessa
niitä pois

Olet kaukana
ja tarvitsen sinua istuessani täällä
tyhjässä huoneessa
koska mikään ei ole enää kuin ennen
sen jälkeen kun astuit elämääni

ei mikään

en voisi enää edes elää

mutta olet kaukana

siellä jossain,

siellä sinäkin vain itket ja

heräät usvaisesta unesta

polttaviin auringonsäteisiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot