Eron alku

Runoilija LostInDreams

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2008
Viimeksi paikalla: 16.5.2016 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1995

Aamu katosi yöhön,
aurinko tähtiin,

vain sinä pysyit vierelläni
 

Katson silmiisi niin viattomiin
sinisiin
jotka silti satuttaa

En tiedä löydänkö niistä surua
vai sääliä minuun
taidat olla pian lähdössä

Tiedän ja niin sinäkin
kohta se on ohi ja poissa
poissa arjesta muttei sydämestä

Selite: 
ehkä se tulee, ehkä ei..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot