Olet korvaamaton

Runoilija LostInDreams

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2008
Viimeksi paikalla: 16.5.2016 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1995

Aamu katosi yöhön,
aurinko tähtiin,

vain sinä pysyit vierelläni
 

Ne päivät kun
sanat ovat puukkoja,
kun katseet ovat tappavia
eikä ikkunasta näy muuta kuin tuskaa,
kun askeleet vievät sadepilviin,
ja kyyneleet tuhoavat näkökenttäsi

tiedäthän ne päivät?

En muista niistä ainuttakaan enää,
sillä sinä taistelit vastaan kun sanat satuttivat,
herätit minut uudelleen eloon kun katseet tappoivat,
pyyhit pois kaiken sen tuskan,
maalasit taivaanrannan aurinkoosi ja
pyyhit kaikki murheet silmiltäni

sinä teit sen kaiken, kun kukaan muu
ei edes muistanut että olen olemassa,
sinä teit sen kaiken vuokseni
aina niinä päivinä kun
loppu oli lähellä

Rakensit minut valmiiksi ja
teit minusta paremman ihmisen,
rakastit minua enemmän kuin tarpeeksi
ja teit tästä kaikesta elämisen arvoisen...

enkä voi koskaan ketään tarpeeksi kiittää
en sinua itseäsikään,
sillä kiitoksen sanat eivät koskaan voisi riittää

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot