Lämpimin sydämin

Runoilija Suonkulkija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kulkijan luonto vie kulkijan luontoon kulkemaan.
 

Kuinka pientä on ystävyys,
kun vähäinen apu auttaa ratkaisuun,
ettei tunnu ongelmalta ollenkaan.

Kuinka suurta on ystävyys,
kun voi tunteet näyttää,
ettei tarvitse sanoin selittää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo ystävyydestä. Ihmisistä, joiden sydänsäikeet on solmittu yhteen.

Ystävyys on suurta....
Hieno pienisuuri suno.

Pieni on suurta, kun ystävyydestä puhutaan..

Pidin tästä, kiitos :^)

Tuo on juuri sitä oikeaa ystävyyttä, selittämättäkin toinen ymmärtää niin hyvät kuin huonotkin päivät, joita toisella voi olla, toisaalta ihan pienikin ystävällinen sana tai teko hieman etäisemmältäkin ihmiseltä valostuttaa päivää.

Ihanan lämmin ja empaattinen : )

Olennainen taskukoossa. Tämä on upea, kiitos!

Ihana runo! Ystävyys on jotain niin ihanaa!
Suosikkeihin! :D

En osaa selittää miten paljon tykkäsin. Suosikki<3

 

Käyttäjän kaikki runot