Illan tullen

Runoilija Suonkulkija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kulkijan luonto vie kulkijan luontoon kulkemaan.
 

Läheisyyteesi kurottaudun
yhdessä olemaan,
arjen unohtamaan.
Herkästi
sinuun liimaudun.

Sinua hyväilen
unenomaiseen tilaan,
lämpimään utuiseen.
Tunteella
keskityt olevaan.

Kanssasi rakastelen
auvoiseen oloon,
yhteiseen onneen.
Kiihkeästi
taivut suudelmaan.

Syliisi sulkeudun
rauhoittumaan,
hetkestä nauttimaan.
Rakkaudella
sinulle antaudun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Läheisyyttä. Pidin♥

 

Käyttäjän kaikki runot