*

Runoilija Suonkulkija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kulkijan luonto vie kulkijan luontoon kulkemaan.
 

Vaihda vapaalle
jos rutiineilla elämästä selviät.
Se on vain omaksi hyväksesi,
sydämesi parhaaksi.

Heittäydy rakkauteen
jos vapaana kuljet.
Se on vielä sen arvoista
tulet tietämään sen.

Kipu tulee löytämisestä.
tunteet ovat arvossan kultaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot