Mäkeä, mutkaa

Runoilija Suonkulkija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kulkijan luonto vie kulkijan luontoon kulkemaan.
 

Kävin hakemassa kilometrejä,
eivät tehtaalla antaneet.

Ihan piti ite tehdä -
kaikki ne kaksikymmentä.

Raikas ilma
rasituksen kera
soi mielen hyvälle.

Kohta nukahdan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot