Lasienkeli

Runoilija Sabriela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Oletko koskaan katsonut syvemmälle sisinpääsi? Mikä tekee sinusta sinut?-
 

Olen pieni lasinen enkeli pahvisessa
paketissani.
"Käsiteltävä rakkaudella ja hellyydellä"
lukee pakettini kyljessä.
Sinä otat minut rakkaudella pois
paketistani. Haluat katsella lähempää.
Katseesi vaeltaa minussa, kun pyörittelet
minua käsissäni... kunnes kyllästyt
ja paiskaat minut asfalttiin.
Aivan jalkojesi juureen.
Säryn tuhansiksi sirpaleiksi.
Ja jos joku yrittää korjata minua...
Hän ei saa minua ehjäksi,
sillä sinä veit minusta palasia
mukanasi,
kun kävelit sirpaleideni ylitse.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan suosikkeihin<3
AIVAN IHANA!

 

Käyttäjän kaikki runot