Nimetön

Runoilija Sabriela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Oletko koskaan katsonut syvemmälle sisinpääsi? Mikä tekee sinusta sinut?-
 

Pieni kivi, suuri tunne.
Kylmä ulkoa, lämmin sisältä.
Kaipaus toisen luo.
Toisen yhtä samanlaisen.

Rohkea ulospäin, toivoton sisäänpäin.
Ulkona sataa vettä, vaikka mielessäni paistaa aurinko.
Seison silti pihalla.
Eikä kukaan tuo minulle sateenvarjoa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot