Jos minulla...

Runoilija Sabriela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Oletko koskaan katsonut syvemmälle sisinpääsi? Mikä tekee sinusta sinut?-
 
Jos minulla olisi siivet, lentäisin
pois joka maanantai.
Lentäisin kauas korkealle taivaalle.
Jos minulla olisi rahaa, ostaisin
uuden villapaidan joka tiistai.
Istuisin se lämpönäni sateessa
sinua katsellen.
Jos minulla olisi kiharat, lumoaisin
sinut niillä joka keskiviikko.
Kuuntelisin kaunista nauruasi.
Jos minulla olisi oma satukirja,
lukisin sitä joka torstai.
Kuvittelisin sinut prinssiksi ja
minut prinsessaksi.
Jos minulla olisi sinut,
suutelisin sinua joka perjantai.
Silloin olisin onnellinen
enkä tarvitsisi mitään muuta.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot