Haave

Runoilija Sabriela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Oletko koskaan katsonut syvemmälle sisinpääsi? Mikä tekee sinusta sinut?-
 

mikä se on?
Se perustuu mielikuvitukseen.
Se antaa minulle toivoa.
Se saa minut unohtamaan
totuuden
Se saa minut pois hetkeksi
tästä maailmasta
Se saa minut huokaisemaan
pettymyksestä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot