Ihmiskuori.

Runoilija Amputation

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommentoikaa runoja. Kiitos. ^^''
 

Taistelen, jokaisen päivän läpi.
Yrittäen ymmärtää,
miksi minua et valinnutkaan.
Täällä kaikki tuntuu tyhjältä,
olen pelkkä ihmiskuori,
vailla rakkautta.

Jokainen hengenveto,
on taistelua.
Jokainen askel eteenpäin,
on tuskaa.
Et ehkä ymmärrä,
mutta kaipaan sinua niin.

Tiedän, ettei ihmiskuoreni kanna enää kauaa,
pian olen vain mureneva raunio,
joka ei jätä jälkeäkään.
Ehkä sitten saan vihdoin rauhan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kauhean hyvä jotenkin. :o

tässä on niin hyvin vangittuna tuo tunne.

kauhean hyvä jotenkin. :o

tässä on niin hyvin vangittuna tuo tunne.

 

Käyttäjän kaikki runot