Sinä.

Runoilija Amputation

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommentoikaa runoja. Kiitos. ^^''
 

Sinä olet se
jonka kanssa tahtoisin
jakaa iloni
jakaa suruni
Sinä olet se
jonka kanssa tahtoisin
kokea jotain kaunista
kokea tätä taivalta.
Sinä olet se
jonka kanssa tahtoisin
elää ja kuolla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! (:

 

Käyttäjän kaikki runot