Nimetön

Runoilija Amputation

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommentoikaa runoja. Kiitos. ^^''
 

En enään tunnista sinua samaksi ihmiseksi.
joka silloin rakasti minua palavasti,
lupasimme toisillemme,
ettemme koskaan eroaisi.
Vaan kuinka kävikään?

Kaiken sen jälkeen,
välillämme on ollut vihaa.
Mutta kaiken sen vihan takana,
olemme silti rakastaneet toisiamme.

Toisinaan muistelen niitä aikoja,
ja mietin
kuinka tekisin kaiken toisin,
jos vain pääsisin ajassa taaksepäin.

Voi kuinka kaipaan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot