Mun kengät ei sovi sulle

Runoilija auringonneito95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakkaus on iso sana, iso tunne ja suuri pettymys...
 

Et voi nähdä mitä minä näen, koska sinulla ei ole silmiäni.
Et voi kuulla mitä minä kuulen, koska sinulla ei ole korviani.
Et voi tuntea mitä minä tunnen, koska sydämeni on vain minun.
Et voi olla kuten minä, koska minua on vain yksi.
Minun, minä, yksin.
Koska kenkäni eivät sovi sinulle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot