Tyhjät ajatukset turhauttaa

Runoilija auringonneito95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakkaus on iso sana, iso tunne ja suuri pettymys...
 

Kun paperi on tyhjä,
on ajatus tylppä.
Tylpällä kynällä on hankala kirjoittaa,
tylpällä ajatuksella on vaikeaa olla luova.
Käteni hapuilee terotinta,
mutta ei se auta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot