toisinpäin

Runoilija auringonneito95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakkaus on iso sana, iso tunne ja suuri pettymys...
 

onks tää nyt tässä?
hiljaisuus seinässä,
tuskaa sydämesä,
kaipuu lompakossa,
katosin.

torjuit uskoni,
kietoiduin kaapuusi.
lähdin luotasi,
juoksit perääni,
katosin.

et vastannut siihen mitä hain,
ajattelit toisinpäin.
kavereita vain,
sanoit kai.
katosin.

Selite: 
ja taas tuskaa rakkauden takia...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot