Enkelini

Runoilija auringonneito95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakkaus on iso sana, iso tunne ja suuri pettymys...
 

Älä itke enkelini,
se olen vain minä.
Älä itke enkelini,
olen unelmissa.
Älä itke enkelini,
se olen vain minä.
Älä itke enkelini,
Rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, yksinkertaisesti, kaunista.

Normaalisti toistosta en pidä, mutta tähän se sopi mainiosti! Tykkäsin.

Kaunista... <3

 

Käyttäjän kaikki runot