Kuolajoen sillalla

Runoilija huomio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, vaan en väitä, että lauseeni paperilla voisivat pelastaa maailman, saati kelvata edes sytykkeeksi saunan uuniin.
 

Kuolajoen sillalla
sama auto joka aamu
kello 7.35

se tulee vastaan
niin kuin syksy seuraa kesää

yhtä varmasti

elämä on urautunut
samoihin kaavoihin
minä pidän rutiineista

mutta vain ajoittain

ja etenkin aamuisin

siniset vaarat
kaukaisuudessa
kutsuvat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot