Nimetön

Runoilija huomio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, vaan en väitä, että lauseeni paperilla voisivat pelastaa maailman, saati kelvata edes sytykkeeksi saunan uuniin.
 

kun lakkasin saamasta sinulta
ovat asiat olleet
vallan huonosti

en ole löytänyt sopivaa

sellaista

jota vasten puskea iltaisin

vaikka kaikenlaista olen kokeillut
ja ei se saaminen

minä olen aina ollut pieni
vaikken vähäruokainen

toiminnan tasoa
on vaivannut hiljaisuus

muutenkin

minä kaipaan niitä hiljaisia hymyjä
auton ratin takaa
sinulla on taito sanoa
asiat

kauneimmin

Selite: 
missä on mun perfect gentleman?
Kategoria: 
 

Kommentit

"minä kaipaan niitä hiljaisia hymyjä
auton ratin takaa
sinulla on taito sanoa
asiat

kauneimmin"

Vau mikä runo, täydellinen.

"minä kaipaan niitä hiljaisia hymyjä
auton ratin takaa
sinulla on taito sanoa
asiat

kauneimmin"

Vau mikä runo, täydellinen.

sää niin saat mun rakkauden tällä.

 

Käyttäjän kaikki runot