Nimetön

Runoilija huomio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, vaan en väitä, että lauseeni paperilla voisivat pelastaa maailman, saati kelvata edes sytykkeeksi saunan uuniin.
 

pimeän pelko
kun perkeleet hiipii ikkunan takana

vain yksi tie kotiin
ja minä
kadotin kai senkin

minä olen eksyksissä
tule hakemaan
palauta takaisin sinne
missä päivät oli pitkiä

ja valoisia

missä mikään ei tuntunut vielä mahdottomalta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot