Nimetön

Runoilija huomio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, vaan en väitä, että lauseeni paperilla voisivat pelastaa maailman, saati kelvata edes sytykkeeksi saunan uuniin.
 

vitutuksentuskissaan
sade paiskoo katolle
pisarat riipii pihapuista
lehdetkin

se huutaa jo kolmatta päivää

tätäkö se onkin
eikä auringonpaistetta ja
päivänkakkaroita
vaaleanpunaisia päiväunelmia
joilta joku on puhkonut silmät

kahluualtaaseen
minä olen hukuttanut itseni

sulkenut tähän asuntoon
kuin koppiin ilman ikkunoita

tuon kanssa

miksi se huutaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot