Suvivirren säveleen

Runoilija Miii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Nyt kun eksyit lukemaan tämän, lue toki enemmänkin! Kaikenlainen palaute on toivottavaa, kiitos jos vaivaudut. :)
 

Kyllä minun mielessäni on sanoja,
öljylaiva, mustekala, sirppi, kuula,
autuaan ihana kummisetä
melkein yhtä iso karjalan kunnailla
laulaa sata miestä mutakakku leikkii
hippaa yökylässä kuulemma monta
ääliötä ja hullujen huoneella torstaina
seitsemältä kukon laulun aikaan
huuliherpes ja juoksumatto
yhtä monta saviruukkua
löytö
sapellihammastiikeri ja mustan metsän
antioksidantti seitsemän kertaa seitsemän
mammutti pakkasi autoonsa suolasirottimen
eikä mennyt aikakaan kuin hups
ja pyöri alas pulkkamäkeä ottaen kiinni reunasta
awww ja ihmeellinen maailma
tuhat ja yksi yötä hymyilet
ja puhekuplassa lukee että
sorry i dont speak english
eikä meillä ole muuta mahdollisuutta kuin KUOLE
låt det dö mutta Anna kun ei osaa vielä uida
hän ei voi lähteä teneriffalle ottamatta
rokotuksia A- hepatiitti B-hepatiitti tuhkarokko
annankadun kulmalla sammunut yksilö
henkilö psykofyysissosiaalinen olento
olenko minä pelkkää utua

mutta kai sinä huomaat,
ettei mulla ole tänään mitään asiaa.

Selite: 
Pointti oli siinä.. Ja anteeksi rivivaihtotekniikka, ne on klikattu yhtä randomisti kuin sanatkin. Olisin voinut jatkaa pidempäänkin, mutta ehkä joskus toisten!
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää tajunnanvirtaa. Miten nyt sitten asia määritelläänkin, tässä sitä kuitenkin on.

vitsi tää on hyvä, nii sanatäyteinen ja sekopäisen piristävän raikas :D:D

AAAAA! Ihanan seko. :D Sanoja sanojen perään, ja ku luki tätä ni siihen tuli semmonen rytmi. :D Hienoa Milka! <3

Hyvää tajunnanvirtaa. Miten nyt sitten asia määritelläänkin, tässä sitä kuitenkin on.

vitsi tää on hyvä, nii sanatäyteinen ja sekopäisen piristävän raikas :D:D

AAAAA! Ihanan seko. :D Sanoja sanojen perään, ja ku luki tätä ni siihen tuli semmonen rytmi. :D Hienoa Milka! <3

 

Käyttäjän kaikki runot