Nimetön

Runoilija Miii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Nyt kun eksyit lukemaan tämän, lue toki enemmänkin! Kaikenlainen palaute on toivottavaa, kiitos jos vaivaudut. :)
 

Vaikka jaossa olisi kaikki maailman rakkaus ja
viisimiljoonaa kiloa jäätelöä,
jos me olemme nolla,
ei kukaan saa mitään.

Selite: 
Katsos kun nollalla ei voi jakaa... Pöö.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa oivaltavaa runoutta

höh ei me olla nollia
nokkela runo!
hassu ajatus

Hieno! :D

olipas hieno oivallus!

 

Käyttäjän kaikki runot