Kuka lampaista voittaa?

Runoilija Miii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Nyt kun eksyit lukemaan tämän, lue toki enemmänkin! Kaikenlainen palaute on toivottavaa, kiitos jos vaivaudut. :)
 

Et opettanut
kuinka lampaita lasketaan.

Hyppivätkö ne aidan yli
vai tepastelevatko ne riviin?
Ovatko ne kaikki samannäköisiä,
laihoja vai pulleita?

Pitääkö niitä oikeasti laskea
kymmeneentuhanteen asti,
vai riittäkö kymmeneen
todeten ettei mikään toimi?

Anteeksi,
en jaksa enää.
Luovutan tähän,
annan olla.

Ja jo hetken päästä näen unia joissa
legoeläintarhani ei valmistu koskaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot