Muinaisesta

Runoilija Tatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 2:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikuu radioista kuolinlauluja
joiden rytmi rikkoo luita
naksahdellen polttaa pihani
pensaita ja traakkipuita

repii verhon silmien edestä,
jokin uhkaava voima menneestä
ajasta ennen sinua

Kertoo kuka olin
kuka olin jo ennen minua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot