Solmu

Runoilija Tatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 2:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin rakkaus punotaan
kun saadaan kiinni langan päästä
Vedetään vasempaan ja sitten oikealle
tätä solmua tiukemmalle

älä voimiasi säästä,
ettet otettasi päästä
Vedä oikeaan ja sitten vasemmalle
meidät solmulle ikuiselle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot