Intiaanit ansaitsevat nimensä

Runoilija Tatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 2:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En elä tässä kehossa
allekirjoita mitään mitä sen
sormet saavat musteella aikaan
tai kynsillä jälkiä ihoon

Olen kuullut kysymyksen,
olen oppinut vastauksen
hymyillen tai itkien silti piilotan sen

Sillä mikä minulle on totta
ei näy minussa

ei oikeina sanoina,
ei oikeina ilmeinä kasvoilla




Se roikkuu vain ylläni varjona

joka kumartaa kaikkea valoa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot