Kielletty hedelmä

Runoilija Roverandom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2009
Viimeksi paikalla: 15.10.2016 9:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.10.1993

"Leluna ne pitää, vaikka olenhan minä oikea.."
 

Kait sinä sen jo huomaat,
kuinka kaipaan kosketustasi,
janoan suudelmaasi..

Parempi ettet sano sanaakaan,
tämä on jo tarpeeksi vaikeaa,
sanoa ei tunteilleen,
taistella himoa vastaan..

Liian pitkiä kaihoisia katseita,
huulta purren
käännän katseeni pois..

Sinä olet minun
kielletty hedelmäni..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot