Hukun

Runoilija Roverandom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2009
Viimeksi paikalla: 15.10.2016 9:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.10.1993

"Leluna ne pitää, vaikka olenhan minä oikea.."
 
Pinnan alla en voi hengittää.
Sisällä huutaa pieni ääni, mutta
kukaan ei kuule.

Niin elämän tylsynyt terä
repii ranteita auki,
kun tahdon paeta jonnekkin
parempaan paikkaan.

Tuskin löydän enää pintaan,
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Noille tuntemuksille olisi tärkeää jaksaa etsiä kuuntelija.
 

Käyttäjän kaikki runot