Onnellinen!

Runoilija Roverandom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2009
Viimeksi paikalla: 15.10.2016 9:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.10.1993

"Leluna ne pitää, vaikka olenhan minä oikea.."
 

Kellä onni on,
se onnen kätkeköön.

Mutta kuinka voisin,
sillä vihdoin kun olen jälleen sen löytänyt,
tahtoisin kuuluttaa koko maailmalle tämän tunteen,
rakkauden palon, onnen ja autuuden,
elämän ihanuuden sekä varmuuden,

meistä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

varmuus onnesta ja rakkaudesta, hieno :)

Kateeksi käy :D

 

Käyttäjän kaikki runot